Watershoot

Watershoots zijn bijzonder en uniek!

Wel eens watershoot fotografie met kinderen bij iemand aan de muur zien hangen? Die kans is heel klein! Want het vergt nog al wat specialisme om een mooi resultaat te bereiken! Een kinderfotograaf is een specialist die veel ervaring heeft in het werken met kinderen. Daarentegen is fotograferen met water is ook een kunst. Werken met de weerspiegelingen en de druppels in combinatie met de juiste belichting vragen extra kennis en kunde. Het is bijzonder en alle aspecten bij elkaar maken het tot een kunstwerk!

Kinderen en ouders vinden het een echte belevenis. Ze vinden het geweldig en praten er na weken nog steeds over. Het is echt een uitje! Ook voor tieners en volwassenen is dit de fotoshoot die je gedaan moet hebben!

Kinderen hebben bij een watershoot altijd heel veel te doen en te zien. Dat geeft gelegenheid tot het maken van veel mooie foto’s. Een kind dat gedachteloos de druppels opvangt, met het water aan het spetteren is of lekker vrolijk rond stampt! Met attributen zoals een theeservies, gieters, vrachtwagens, krokodillen, paraplu’s en nog veel meer. Hierdoor heb je spelende kinderen op de foto en in zo’n foto herken je de specifieke kenmerken van uw eigen kind!

Het karakter van uw kind bepaald grotendeels het uiterlijk van het eindresultaat. Het kunnen hele stoere resultaten worden, maar ook klassiek, speels en dromerig. Omdat uw kind zichzelf kan zijn en op zijn manier speelt! En dat maakt het hele leuke foto’s! Als fotograaf herken je het juiste beeld en geef je er een versterking aan.

Wij reiken kinderen de attributen aan om mee aan de slag te gaan. Verder sturen we zo min mogelijk hoe ze moeten kijken en bewegen. Ze gaan gewoon lekker aan de slag! Als fotograaf zoek ik de mooie en magische momenten in de juiste composities er tussen uit.

 

Toffe Watershoot Kortingsactie

Een super leuke Watershoot!
Actieprijs €50,-

  • Fotoshoot in het water
  • 6 digitale foto’s waarvan ieder in kleur en in zwart-wit
  • Foto’s zelf te kiezen
  • Origineel formaat, dus niet verkleint
  • Geen watermerken in de foto’s
  • Prijs per persoon
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Actie tot 30 september 2019
  • Reserveer vóór de actie is afgelopen, de fotoshoot mag wel later plaats vinden.

Werkwijze

De fotoshoot duurt een uur. Na de fotoshoot stuur ik je een link naar een online galerij met kleine voorbeelden van alle foto’s die gemaakt zijn. Uit deze voorbeelden mag je kiezen welke foto’s je wilt. De gekozen foto’s bewerk ik in kleur en zwart/wit. Deze ontvang je digitaal in groot formaat en zonder watermerk.

Maak snel een afspraak!

  • DEZE ACTIE LOOPT AF OP 30 SEPTEMBER 2019