Trouwfotografie

Trouwen

Wat super leuk dat jullie gaan trouwen! En wat een eer dat je mijn site komt bezoeken. Bekijk alle informatie en foto’s op deze pagina en laat het weten wanneer je interesse is gewekt! Dan nodig ik jullie graag samen uit in mijn studio voor een kennismaking. Want het is natuurlijk ook belangrijk dat het klikt!

Mijn werkwijze

Bruiloften zijn natuurlijk geweldig om bij te zijn. De feeststemming, emoties van jullie en van de gasten, de activiteiten en de plechtigheid maakt het voor mij ook een feestje om te mogen werken! Met gezonde spanning ga ik, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, goed voorbereid op pad! Ik neem uiteraard goede apparatuur mee en ook alles dubbel. Thuis check ik alles 2x extra na! (of 3x..)


Onopvallend

Tijdens de dag zoek ik de beste plekjes en loop zo onopvallend mogelijk rond. Ik zoek naar de speciale momenten die gebeuren en druk de foto af wanneer men het niet door heeft (journalistieke stijl). Ik vang graag de momenten die het bruidspaar niet direct mee krijgen.

Kinderen

Een extra specialiteit van mij? Vooral bruidsparen met kinderen of bruidsparen met jonge gasten hebben laten weten het fijn te vinden dat ik er bij was! In mijn carrière heb ik altijd met kinderen gewerkt en daar pluk je dan toch de vruchten van.

Wensen

Wat ik ook erg belangrijk vind is om jullie wensen zo goed mogelijk tot uiting te brengen.

Slecht weer – Garantie Plan!

Vaak kiest het bruidspaar op deze dag voor een fotoshoot. Wanneer jullie de perfecte buitenlocatie voor de fotoshoot hebben bedacht hoop je natuurlijk wel op droog weer! Nu blijkt dit niet altijd vanzelfsprekend.

Wanneer we door slecht weer genoodzaakt zijn om voor de fotoshoot uit te wijken naar een B locatie, is dat natuurlijk erg teleurstellend! Je had je zinnen gezet op die ene mooie prachtige locatie! Bijvoorbeeld in het bos, strand, haven, duinen.. noem maar op! Maar als je voor Knuffy gekozen hebt, ben je direct uit de zorgen en lach je naar die donkere bui! Want ik bied aan om de fotoshoot later, op een andere droge dag, nog eens over te doen! Deze deal brengt geen extra kosten met zich mee. Ik zou het namelijk gewoon zonde vinden als je voortaan terug kijkt naar de trouwfoto’s met een zucht en een ‘jammer van het weer…’ gedachte.

En stiekem heb je dan eigenlijk 2 fotoshoots en een reden om weer die geweldige jurk aan te kunnen doen! Geweldig toch!?

In geval van regen op de trouwdag wijken we dus uit naar een vooraf bedachte, overdekte (plan B) locatie. Daar maken we genoeg foto’s om de perfecte herinnering van de dag vast te leggen. Wanneer dit scenario zich voordoet zijn 5 foto’s van deze B locatie inbegrepen. Echter gaan we bij de 2e fotoshoot, op jullie meest favoriete locatie, volledig, volle tijd aan de slag met alle toetsers en bellen. Waarvan alle foto’s inbegrepen zijn!

Lol maken

Bij een bruiloft heb je de plechtige, romantische, en soms verdrietige momenten. Die horen er allemaal bij! Maar nodig mij er zeker ook bij uit wanneer je van een geintje houdt!

Passie

Bovenal vind ik het belangrijk om jullie prachtige foto’s mee te geven. Foto’s waarmee je terug kijkt op jullie speciale dag. Foto’s die je terug brengt in je herinnering. Foto’s die je de dag weer even laten herbeleven.