Stuifshoot

Stuifshoots zijn magisch en kleurrijk!

De ultieme vorm van een prachtige fotoshoot!  Bij een stuifshoot springen,  gooien, dansen en maken we lol met poeder. Je persoonlijke foto’s komen als ware kunstwerken met magische resultaten aan de muur.

Veel plezier, een goede samenwerking en specialistische kennis van  belichting en stuiftechniek geven iedere foto een memorabel WOW effect. Eenmaal pronkend aan de muur thuis,  zal het een hoop stof doen opwaaien en is de fotoshoot het gespreksonderwerp in de woonkamer!

Je hebt hierbij een uniek stukje wanddecoratie in huis waar je nog jaren van kan genieten.

Een stuifshoot is leuk voor alle mensen vanaf 6 jaar. Ook voor tieners en volwassenen is dit de fotoshoot die je gedaan moet hebben!

Kinderen ervaren de stuifshoot als een speeluurtje zoals spelen in de zandbak. Alleen mag met deze poeder wel gegooid worden!

Kom bij Knuffy dingen doen die je thuis niet mag!

Stuifshoot bij Knuffy

Je ontvangt bij de stuifshoot altijd 3 versies van je zelf uitgekozen foto’s. Namelijk de originele versie, een zwart witte versie en een kleurrijke versie:

Ontvang 3 versies van iedere gekozen foto!

Kerst editie

Nieuw sinds 2021! Voor de kersteditie maken we het extra gezellig door de studio helemaal volgens kerstsferen in te richten. De foto’s die we dan maken zijn dan ook nog eens te gebruiken als kerstkaarten! Door dit te combineren met een Stuifshoot kunnen we het heus laten sneeuwen! En behoren sneeuwballengevechten zeker tot de optie.

Je kan al reserveren voor een plek! Kan je niet op de geselecteerde dagen, maar heb je wel interesse? Laat dit dan even weten. Bij meerdere geïnteresseerden kunnen we uitbreiden naar andere dagen.

Tijdens de kersteditie zijn alle leeftijden welkom, dus ook kinderen onder de 6 jaar. Daarnaast is het bij de kersteditie ook mogelijk om met het hele gezin op de foto te gaan.

Prijzen