Studio fotoshoot

Wanneer je bijvoorbeeld je pasgeboren kindje, je zwangerschap, 3 dolle kids, je gezin, koppels of samen met je broer of zus op de foto wilt. Dan is de Studio fotoshoot een geschikte keuze! De Studio fotoshoot is geschikt voor iedere leeftijd en gelegenheid.

De fotostudio van Knuffy is een gezellige plek om op een ontspannen manier tot super leuke foto’s te komen. 

We beginnen met iets te drinken. Dit geeft kinderen de gelegenheid om te wennen en te spelen en verder voor het bespreken van wensen en vragen.  Daarna gaan we aan de slag!

Newborn fotografie Wernhout

Sommige ouders zijn vooraf bang dat hun kindje ‘niet zal meewerken’. Wees hier niet bang voor! Vooral als je van te voren (nog thuis) er op hamert dat je kindje ‘moet’ lachen, moet doen wat er gezegd wordt, dan heb ik er een grotere kluif aan om een spontane fotoshoot te creëren. Geef vooral aan dat ze lekker mogen spelen! Wees er zelf relaxt in en laat het aan mij over, dan zal je zien dat je kindje het alleen maar leuk zal vinden en zich van zijn of haar beste en vrolijkste kant laat zien!

Na de fotoshoot stuur ik je een link naar een online galerij met kleine voorbeelden van alle foto’s die gemaakt zijn. Uit deze voorbeelden mag je kiezen welke foto’s je digitaal wilt kopen. De gekozen foto’s bewerk ik in kleur en in zwart/wit. Deze ontvang je dan digitaal in groot formaat en zonder watermerk.

Kinderfotograaf Zundert

Prijzen