Recensies

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
17 berichten.
Kim Kim uit Ridderkerk
Supppppppwr gave water fotoshoot gehad. Suppppper blij met resultaat
Bas en Yvonne Bas en Yvonne uit Zundert
Onlangs een newborn shoot laten maken. Wij zijn superblij met het resultaat! Debora verstaat zeker weten haar vak. Wij komen zeker nog eens terug voor een andere shoot!
Anna Anna uit Rotterdam
De watershootfoto’s zijn super mooi geworden en precies zoals wij voor ogen hadden.Dank je wel voor de snelle en goede service!Voor de volgende keer zeker een aanrader!
Annemieke Annemieke uit Ridderkerk
Vijf jaar geleden ergens foto's gemaakt van onze zoon. Wij wilden graag een soortgelijke babyfoto van onze dochter. Ze was ook nog eens net zo oud als onze zoon toen.. maar ik kwam er wat laat achter. Dankzij Debora konden we binnen een dag bij haar in de studio terecht en heeft ze prachtige foto's gemaakt. Ook was het geen probleem dat onze zoon ook nog op de foto ging. De foto's zijn ontroerend mooi geworden. Dankjewel Debora! Voor het meedenken, je vakkundigheid en service. We hebben een prachtige herinnering aan onze kids dankzij jou.
Bianca Bathoorn Bianca Bathoorn uit Ridderkerk
Onze zoon heeft autisme en een verstandelijke beperking dus is een fotoshoot voor hem best lastig... Desondanks hele leuke fotos verkregen.. Jack mocht gewoon lekker spelen ipv poseren... Wij zijn erg blij met t resultaat
Monique Monique uit St.willebrord
Zo de fotos van milano zijn binnen Wat een super leuke fotos . Komen zeker nog een x trug milano had het echt na ze zin !! Bedsnkt voor de leike middagxx
Pepijn, Csilla en Max Pepijn, Csilla en Max uit Lufingen, Zwitserland ijssel
Was een leuke ervaring en onder de indruk hoe gemakkelijk Debora onze 3.5 jaar oude zoon op z'n gemak stelde - resultaat mag er wezen!
Sigrid Sigrid uit Capelle aan den ijssel
Wij zijn 2x in korte tijd bij haar geweest! De eerste keer met zijn drieën als gezin en daarna met de familie van mijn partner (14 personen). Wij hebben genoten en ze deed het goed. Foto's zijn ook super mooi geworden
Margriet Margriet uit Nieuwerkerk aan den ijssel
Het was een geweldige fotoshoot en vooral hele mooie foto's dank je wel.je deed het ook perfect.
Gitta Gitta uit Honselersdijk
Prachtige foto's gekregen van een spontane fotoshoot op Burendag. Ik was onvoorbereid, maar Debora deed het zo relaxed en prettig, waardoor ik dierbare foto's van mij en mijn bejaarde hondje heb. Dank daarvoor!
Silvia Silvia uit Rotterdam
De foto's van de speeltuinshoot zijn gaaf, geen fotostandjes maar pure lol spat er van de foto's af!!!! Ik ben om een 4 rittenkaart voor mij aub ?
Ellis Ellis uit Leiden
Debora is een fijne en gezellige fotografe met passie voor haar werk. Een kunstenares die iedere amateur kan vastleggen als een professioneel model! Bedankt! Ik kom zeker terug voor een nieuwe shoot! ????
Daphne Daphne uit Capelle
Foto's gemaakt in het schollenbos. Ze stelt je op je gemak en leuk om mee samen te werken. Ik vind de foto's top!
Silvia Silvia uit Rotterdam
Zelf met een kind in nee modus heeft ze zo'n geduld dat je leuke foto's krijgt!!!! Een aanrader zeker als je is wat anders wil. Bedankt en tot de volgende shoot!
Camille Camille uit Roosendaal
Leuk, gezellige en fijne vrouw. Echt een fijne shoot gehad bij Debora.
Bettine van der Velden Bettine van der Velden uit Tilburg
Debora is een gezellige fotografe ze werkt ontspannen zodat de shoot ook spontaan en ontspannen is. Dus natural foto's! Ben je nieuwsgierig? Maak een afspraak en beleef het zelf!
Elvedina Elvedina uit Zwijndrecht
Hele leuke spontane en super gezellige vrouw leuke foto's en een leuke docent ????