Cake Smash + Gratis bad sessie

Verjaardag vieren

De Cakesmash is inmiddels alweer een aantal jaren een fenomeen, het is een super leuke manier om de verjaardag van je kind te vieren! Meestal wordt dit gedaan bij 1 jaar, maar ik verzeker je dat het voor iedere leeftijd leuk is!

Voor wie het nog niet kent: Tijdens de Cake Smash zet je een taart met een hoop slagroom voor je kleintje neer. Kijk dan wat er gaat gebeuren…! Meestal geeft dit schattige, lachwekkende, kleurrijke onder gesmeerde resultaten!

De studio kleden we extra feestelijk aan met slingers en ballonnen.

Extra bad moment na afloop

Na de Cakesmash zal de jarige toch even gewassen moeten worden, voordat die weer de auto in kan naar huis. En hier maken we gelijk even een extra ‘Bad Fotoshoot’ van! Spetterend in een heerlijk badje warm water met veel sop maken we nog een extra serie foto’s die de moeite waard zijn!

Voor alle leeftijden!

Zoals ik al zei wordt dit vooral gedaan met de 1ste verjaardag. Maar oudere kinderen vinden het ook nog steeds leuk om smerig te worden! Het badje is echter geschikt tot 1 jaar, maar voor de grotere kinderen kunnen we de regendouche van de Waterstudio aanzetten!

Prijzen Cakesmash